Het verhaal achter
The Marbled Meat

CONTACT >

Ik kom uit de online marketing als marketeer. Al een paar jaar speelde ik met het idee om zelf iets te beginnen; de marketingvaardigheden had ik immers al in huis, dus waarom zou ik die niet inzetten voor mezelf? Alleen wist ik jarenlang niet precies wat.

Totdat ik, nadat ik terugkeerde naar Nederland vanuit Spanje, bij de slager en in de supermarkt voor het vleesschap stond. In Spanje genoot ik regelmatig van heerlijk Zuid-Amerikaans vlees, en dat was precies wat ik miste hier in Nederland.

Als hobbykok vind ik het fantastisch om met zo’n prachtig stuk vlees te experimenteren. Verschillende bereidingsmethoden proberen en daarmee een heerlijke maaltijd op tafel zetten, geeft mij veel voldoening. Wat mij ook fascineert is het verhaal achter de kuddes runderen die in Argentinië grazen. Deze runderen genieten van een dieet van 100% gras, wat bijdraagt aan de kwaliteit en smaak van het vlees. Dankzij de gunstige weersomstandigheden en de uitgestrekte kwaliteitsvelden waar de runderen vrij kunnen grazen, krijgt hun vlees een natuurlijke en superieure smaak. Dat maakt het tot het hoogst gewaardeerde vlees ter wereld.

Als vleesliefhebber en hobbykok wilde ik dit exclusieve vlees ook in Nederland kunnen eten, en liefst voor dezelfde prijs als in Spanje. Als het 2500 kilometer verderop kan, waarom dan niet hier? Vanuit mijn liefde voor kwaliteitsvlees en de wens om dit te delen met andere vleesliefhebbers in Nederland, ben ik The Marbled Meat gestart.